Om dette arrangement

Lokalitet: 
Nygårds Plads 31
2605 Brøndby
Danmark
Tid
9:00
Arrangør: 
Køb billet(ter)

Brøndby Kunstforening: Udstilling med Ingrid Ebbesen

Udstillingen kan ses fra 2. maj – 1. juli, med fernisering søndag den 7. maj kl. 13. Ingrid vil være til stede og fortælle lidt om sit virke. På væggene vil der være malerier fra Brøndby Kunstforenings samling indkøbt siden 1967.

Om Ingrid Ebbesen

Jeg finder stor glæde og fordybelse ved at arbejde med leret, og skulpturerne får udtryk, ved hjælp af humoren og fantasien som arbejdet skrider frem. 
Mine skulpturer er abstrakte, og kvindeskulpturerne har en let erotisk drillende undertone, som får smilet frem hos beskueren. De sprudler og udstråler fantasi og livsnydelse – glæden ved at være menneske og lysten til at være i live.

Jeg har været på en del udviklingskurser, blandt andet modellering efter levende modeller og keramiske/raku kurser for ny inspiration. Jeg eksperimenterer og udvikler selv nogle af mine glasurer og bruger egne erfaringer. Jeg arbejder med stentøjsler, og min store interesse er raku brænding da hele processen i denne form for brænding, er meget spændende og uforudsigeligt.

Bronzeskulpturer
At arbejde i voks til bronzestøbning er også et af mine felter. Skulpturerne er unika, nogle er støbt i gips andre er sandstøbt og nummereret med max. 8 stk. af hver.

Fiberbeton
Under coronakrisen, hvor en stor del af os har været lukket inde, begyndte jeg at arbejde med fiberbeton. Høje tynde menneskeskulpturer som symboliserer samhørighed, - mor/barn eller søster/bror- par m.m. skulpturerne er 70/90 cm høje, og tynde, de bygges og spartles op enkeltvis i fiberbeton, hvorefter de males og patineres. Skulpturerne kan tåle at stå ude hele året.

Arrangeret af Brøndby Kunstforening

Fredag, 28. april, 2023 14:32 til Lørdag, 1. juli, 2023 09:00

Kontakt

Brøndby Kommune