Om dette arrangement

Lokalitet: 
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby
Danmark
Tid
19:00 til 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe: 
Køb billet(ter)

Livestreaming foredrag: Jorden og livet – 3.800 mio. års spejling

Se med når vi livestreamer professor i geologi ved GLOBE Institute på Københavns Universitet, Minik Rosing, fortælle om Jordens udvikling siden dens opståen for 4.500 millioner år siden.

Gennem tiden har Jorden og livet både spejlet og påvirket hinanden. Nu er vi mennesker i gang med at ændre Jorden i en ny og hidtil uset retning. Stort set alt hvad vi ser omkring os, er resultater af livets indflydelse på Jorden. Ligeledes, spejler den udvikling som livet har gennemgået, Jordens indre pulsslag og Solsystemets dynamik.

Livestreamingen af foredraget ’Jorden og livet – 3.800 mio. års spejling’ er en del af foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab, hvor du kan komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Foredraget ’Jorden og livet – 3.800 mio. års spejling’ bliver livestreamet fra Aarhus Universitet. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Fredag, 19. august, 2022 12:58 til Tirsdag, 27. september, 2022 21:00

Kontakt

Brøndby Kommune