Om dette arrangement

Lokalitet: 
Nygårds plads 31
2605 Brøndby
Danmark
Tid
18:40 til 23:00
Pris
125 Kr
Arrangør: 
Bestil billet(ter)

70'er Galla - Jomfruburet Reunion

En aften i nostalgiens tegn med fuldt knald på pop og Rock'n'Roll fra 70'erne.

Med start i 2009 er det nu 11. gang Jomfruburet Reunion åbner dørene til et brag af en fest. Og denne gang med 6 bands: Oak Island - Coal Train - Blow Up - Herds - Sweet Inspiration - Made in Denmark – vil bringe publikum på en musikalsk rejse tilbage til 70’erne.

Alle 6 bands turnerede rundt i Danmark og spillede i klubber, på diskoteker og til halballer. I København var de faste bands i Krudthuset i Tivoli, Place Pigalle og Spar To på Bakken og ikke mindst i Jomfruburet på Strøget. Det er nu 11. år i træk, at vi markerer denne tid under titlen ”70'er Galla - Jomfruburet Reunion”, og for 7. gang er det i Brøndby i Kulturhuset Kilden og alle gange har det været for udsolgte huse.

Så skynd dig at købe en billet.

Som sidste år vil der igen i år være mulighed for at købe siddepladser i salen. Der er ikke nummererede pladser, så man vil blive fordelt i forhold til det antal billetter/pladser, man køber. Hvis du gerne vil købe siddeplads i salen, vælg da "koncertbillet med pladsreservation" eller "koncertbillet med plads + buffet". 
OBS! Skal du sidde sammen med andre, så noter navn og telefonnummer på den person, der har købt pladsbilletter i salen.

Musikken starter kl. 18.40, og aftenen vil kunne indledes med spisning fra kl. 17.00 i foyeren.
Maden – buffet med flere slags kød, kartofler, salat samt brød - koster 150 kr. pr. person og skal købes sammen med billetten. OBS! Begrænset antal.

 

125 kr.
Event list filter: 
Vis kun på startdatoen på forsiden og begivenhedsoversigten (Vises altid på afholdelsesbiblioteket)

Kontakt

Brøndby Kommune