Om dette arrangement

Lokalitet: 
Nygårds Plads 31
2605 Brøndby
Danmark
Tid
20:00 til 23:00
Pris
100 Kr
Arrangør: 
Målgruppe: 
Bestil billet(ter)

AFLYST / FooJam

Gør dig klar til hæsblæsende, grungy lyd og guitardryppende kærlighed til det amerikanske rockband, Foo Fighters.

FooJam er en velspillende, sammentømret bandkonstellation, der leverer med en autentisk energi.   En troværdig lydgengivelse og intens sceneoptræden gør dem til noget nær det tætteste, du kommer på Foo Fighters selv.

Da Kurt Cobain begik selvmord i 1994 satte det en brat stopper for Nirvanas verdensomspændende succes. Det var de færreste, der forestillede sig, at bandets lidt tilbagetrukne og stille trommeslager skulle blive frontfigur i et af de næste årtiers mest succesfulde rockbands. Men i månederne efter Cobain’s død indspillede Dave Grohl en demo under navnet Foo Fighters, som blev startskuddet til den musik, som coverbandet FooJam går på scenen for at hylde.

Support: JFK Jr.

Inspireret af bands som Alice In Chains, Dinosaur Jr., Nirvana, Mötörhead, Biffy Clyro, Metallica, Black Sabbath og Foo Fighters, smeder JFK Jr.  svedige riffs, buldrende trommer og harmoniske melodier til sange, som efterlader lytteren hængende på kanten af sædet. Missionen for dette kraftspændte firkløver er at holde rocken i live ved at servere den for folket – højt, hårdt og hurtigt!

Forventet varighed: 3 timer
Unummererede pladser
Dørene til foyeren åbner kl. 19

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afvikling af arrangementer. Læs mere her

Event list filter: 
Vis kun på startdatoen på forsiden og begivenhedsoversigten (Vises altid på afholdelsesbiblioteket)

Kontakt

Brøndby Kommune