Om dette arrangement

Lokalitet: 
Nygårds plads 31
2605 Brøndby
Danmark
Tid
20:00 til 22:00
Pris
150 Kr
Arrangør: 
Målgruppe: 
Bestil billet(ter)

Laura Mo

En af Danmarks mest originale sangerinder går på scenen. Gør dig klar til en oplevelse, du efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af dig!

Laura Mo er en original artist med et fantastisk nærvær.

I 2017 optrådte hun på Tønder Festival, og Gaffa skrev meget rammende:
"Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk." 

Den 6. april i 2019 udkom Laura Mo med sit seneste udspil: "Steppebrand", hvor titelsangen allerede har fejret store successer på P4. Hør den her

Om Laura Mo
Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk, og imellem numrene er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år – til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er ”På Perronen”, en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet.”

Laura Mo Band består af: Laura på vokal og et hav af forskellige instrumenter samt bassist og guitarist.

Forventet varighed: 2x45 minutter
Dørene åbner kl. 19
Unummererede siddepladser

 

150 kr.
Event list filter: 
Vis kun på startdatoen på forsiden og begivenhedsoversigten (Vises altid på afholdelsesbiblioteket)

Kontakt

Brøndby Kommune