Om dette arrangement

Lokalitet: 
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby
Danmark
Tid
19:00 til 22:30
Pris
200 Kr
Bestil billet(ter)

RAV 1 år: MAS x Bjørn + support: MATONGO & soma

RAV bliver 1 år, og det fejrer vi selvfølgelig med et brag af en koncertaften! MAS og BJØRN er en del af den nye generation af rappere, der bl.a. er inspirerede af legender som Hans Philip og Artigeardit.

Derudover kan du opleve de nye talentspirer soma og Matongo. Tag med til koncerten, hvis du er fan af den nye stil, vil opleve kunstnere med noget på hjertet, og være en del af en festlig aften. 
Dørene åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 20.00.


MAS (HIPHOP/RAP)
MAS er et af de største talenter på den danske hiphopscene lige nu, og efter at have ulmet i undergrunden de sidste par års tid, er han klar til at vise sig frem for hele Danmark. Når stortalentet MAS besøger RAV, kan publikum forvente en højenergisk koncert hvor teknisk snilde og autenticitet er i centrum. Artisten repræsenterer en ny drejning i genren ledt af pionerer som Ukendt Kunster, Hans Philip og Artigeardit, hvor der er knapt så meget fokus på at være hård, men snarere et fokus på bars, poesien, følelser og eftertænksomheden. MAS udgav i november 2021 debut EP’en ”Venteværelset” og har siden udgivet en lang række singler i 2022, bl.a. ”Langt Fra”, ”Boksning”, og ”Ovenpaa” med Thor Farlov, samt en fælles EP med rapartisten BJØRN kaldet ”Nylonhjerter”. I år er seneste skud på stammen singlen ”Dårlig Vane”, og med en optræden på Roskilde Festival, ser MAS’ fremtid lys ud. 
Anbefalede numre: ”Dårlig Vane”, ”Topfart” 
Lyt her 
Spotify: https://open.spotify.com/search/mas
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/mas/1528171184

BJØRN (HIPHOP/RAP) 
Bag BJØRN står producer og rapper Eigil Bjørn Meldgaard, der udover at være soloartist også er den ene halvdel af r&b/hip-hop duoen UNG-SKAB. BJØRN udgav i marts 2022 sin første single og fulgte kort efter op med ep’en ”VINTERHI”. Kort efter spillede BJØRN på SPOT Festival sammen med MAS, og i juni 2022 udgav de den fælles EP ”Nylonhjerter”. BJØRN er en følsom karakter, der rapper om at blive voksen, at være en dårlig ven og at ses med piger, man aldrig bliver forelsket i. Lyrisk og flowmæssigt er BJØRN blevet rost af bl.a. GAFFAs hiphop-podcast DRÅBEN, som har kaldt ham “spydspids for de nyeste tendenser på den danske hiphopscene”. Derudover er BJØRNs force hans evner som producer. Han producerer sine egne tracks, og har bl.a. også produceret Carmons seneste single ”Dengang”. Derudover har han solgt beats til udenlandske artister som Blanco, Abra Cadabra, Aitch og dutchavelli.
Anbefalede numre: ”MIDLERTIDIG KÆRLIGHED”, ”5Dage”
Lyt her 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6JgNOXKB2X1JjGYReJIa9D
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/bj%C3%B8rn/1611824224

MATONGO (HIPHOP/RAP) 
Med smadrende stor hiphoplyd indtager MATONGO Danmark. MATONGO var tidligere en del af duoen føl som, der i 2020 vandt Karrierekanonen.
Nu debuterer MATONGO som soloartist, og tager arven op fra Ukendt Kunstner. Tunge, oldschool beats med moderne lyd, knivskarp, dragende lyrik, høj teknisk kunnen, en skudsikker identitet -Og frem for alt, en gennemsyrende musikalitet.
Anbefalede numre: ”Baby” 
Lyt her 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2TtN6WlbGQ2DAN7xJzHlG6
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/matongo/1672257843

soma (R’N’B/POP)
I starten af 2021 fandt Sofie (soma) sammen med produceren Eigil Bjørn (dutchavelli, MAS, Abra Cadabra, BJØRN, UNG-SKAB). Samarbejdet med Eigil viste sig frugtbart, idet der opstod en musikalsk kemi, som i dag er lyden af soma. Eigils tilbagelænede, men på samme tid intense r’n’ b og poppede produktioner, der desuden bærer præg af hans baggrund som klassisk violinist, kombineret med Sofies glasklare lead og korarrangementer, lyder ikke som noget andet, der i øjeblikket kommer ud af det danske vækstlag.
Anbefalede numre: ”blaa skyer”, ”drømmefanger”
Lyt her 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2ehjyyVY8yt4bvwgAFF8hT

Onsdag, 12. april, 2023 13:50 til Lørdag, 23. september, 2023 19:00

Kontakt

Brøndby Kommune