Om dette arrangement

Lokalitet: 
Nygårds Plads 31
2605 Brøndby
Danmark
Tid
19:00 til 22:30
Pris
200 Kr
Arrangør: 
Bestil billet(ter)

Koncert: Kajsa Vala - ’Helt Tæt På’ Tour + support: Mylder

Tilbage til rødderne, masser af vokaler, endnu flere historier og lidt tættere på publikum.

En intim, rolig, men intens stund i musikkens tegn. Dét er opskriften på Kajsa Valas koncert i Kilden den 23. november. 
Det er egentlig meget simpelt. Gode sange og lige så gode venner. Akustiske instrumenter, flerstemmig sang, et publikum – og en scene.
Kajsa Vala forlænger succesen, men skærer ind til benet og tager sin mand og to gode venner med, når hun drager landet rundt for at gi’ publikum en anderledes oplevelse med musikken i øjen- og lyttehøjde.


Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala på de skandinaviske rødder. Alligevel er hun en af de få på den danske musikscene, som mestrer Americana-genren med sin helt egen lyd.
Hun debuterede med det ’hemmelige’ USA-album ’Your Train’ i 2010, har siden slået sit navn fast på den danske musikscene, og er nu igen både album -og tour-aktuel med ’When Are We Out Of The Woods?’.

Som opvarmning inden Kajsa Valas koncert i Kulturhuset Kilden spiller Mylder. 
Mylders univers emmer af båndstøj, nostalgi efter gammel synth og selvaccept. Hans lyd er et mix mellem indie, folk og en lo-fi-æstetik, som skaber en rå og intim atmosfære. Som queer person er Mylder bramfri i sin musik og kaster lys over personlige oplevelser og samfundsmæssige problemer. Ærlighed og sårbarhed dekoreret med et folky og drømmende tapet bliver musisk manifesteret af Mylders lydmur. Se frem til en artist med noget på hjerte, når Mylder kommer forbi Kulturhuset Kildens scene. 

Koncerten er med unummererede siddepladser. 

Dørene åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 20.00. 

Tirsdag, 28. marts, 2023 13:00 til Torsdag, 23. november, 2023 22:30

Kontakt

Brøndby Kommune