Besøg i husene og booking af lokaler

Få svar på spørgsmål om brug af kulturhusene og mulighederne for booking af lokaler.

Finder du ikke den information, du leder efter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til Kulturhuset Brønden på bronden@brondby.dk eller til Kulturhuset Kilden på en mail til kulturhusetkilden@brondby.dk.

Jeg skal til et møde, hvor skal jeg gå hen?

Lige inden for døren i begge huse finder du en interaktiv infoskærm. Her kan du klikke dig frem i forskellig information og for ekempel finde det mødelokale, du søger. I husenes bemandede åbningstid er du selvfølgelig også velkommen til at henvende dig i Informationen. 

Må jeg medbringe egen mad og drikke?

I løbet af dagen og i forbindelse med børnearrangementer har gæster mulighed for at nyde medbragt mad i husenes caféområder. I forbindelse med arrangementer for voksne er der mulighed for at købe drikkevarer og under udvalgte oplevelser arrangerer vi fællesspisning med adgang ved tilkøbt spisebillet. 

Hvordan booker jeg et lokale?

Kulturhuset Brønden og Kulturhuset Kilden stiller lokaler til rådighed for foreningslivet og virksomheder med tilknytning til Brøndby Kommune.
Læs mere og book et lokale på bookingsiden. Studerende og andre interesserede har også mulighed for at booke lokaler ved personligt fremmøde eller telefonisk kontakt i husenes bemandede åbningstid. Kontakt Kulturhuset Brønden eller kontakt Kulturhuset Kilden.

Kontakt

Brøndby Kommune