Billetter

Store oplevelser til små priser. Information om billetsalg, refundering m.m.

Sæt kryds i kalenden og få fingre i billetten til din næste kulturoplevelse allerede i dag.

Du kan shoppe din billet online, eller i et af vores huse i den bemandede åbningstid. 
Vi gør opmærksom på, at vi ikke refunderer billetter.

Løbende billetsalg

Hos Brøndby Kulturhuse og Biblioteker har vi løbende billetsalg. Det betyder billetsalget er startet før udgivelsen af Oplev Brøndby Bladet. Børne- og voksenoplevelser i bladet kan derfor være udsolgt. De fleste oplevelser for børn er med gratis billetter og bliver frigivet i starten af hver sæson i forbindelse med udgivelsen af Børneprogrammet i Oplev Brøndby Bladet.  

Huske-SMS til børnefamilien

Hvis du henter dine børnebilletter online, vil du forud for vores børnearrangementer modtage en Huske-SMS, der minder dig om, at der venter en oplevelse lige om hjørnet. Både børn og voksne skal have en billet. Børn til og med 2 år kommer gratis ind og behøver ingen billet.

Unummererede pladser og tilgængelighed

Alle arrangementer har unummererede pladser. Vi tager særligt hensyn til gæster med funktionsnedsættelse. Ledsager med gyldig ledsagerkort kommer gratis ind efter aftale med det kulturhus, hvor oplevelsen finder sted.

Link til kontaktside for Kulturhuset Brønden
Link til kontaktside for Kulturhuset Kilden

Aflysning & refundering

Som udgangspunkt tages billetter ikke retur. Ved aflysninger af arrangementer, der ikke rykkes til en ny dato, refunderer vi automatisk alle billetter, som er købt online. Billetter købt ved et salgsstedrefunderes ved personligt fremmøde.Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, refunderer vi din  billet.

Link til kontaktside for administrationen

Kontakt

Brøndby Kommune