Billetter og refundering

Information om billetsalg og refunderingspolitik hos Kulturhuset Brønden og Kulturhuset Kilden.

Du kan shoppe din billet online, eller i kulturhusene i den bemandede åbningstid. Du kan også købe billetter direkte fra Oplev Brøndby Bladet. Tryk på billetlinket under arrangementerne og få fingre i dine billetter imens du læser - hurtigt og nemt!

Huske-SMS til børnefamilien

Hvis du henter dine børnebilletter online, vil du forud for vores børnearrangementer modtage en Huske-SMS, der minder dig om, at der venter en oplevelse lige om hjørnet. Både børn og voksne skal have en billet. Børn til og med 2 år kommer gratis ind og behøver ingen billet.

Unummererede pladser og tilgængelighed

Alle arrangementer har unummererede pladser. Vi tager særligt hensyn til gæster med funktionsnedsættelse. Ledsager med gyldig ledsagerkort kommer gratis ind efter aftale med det kulturhus, hvor oplevelsen finder sted.

Kontakt Brønden vedrørende gratis billet til ledsager
Kontakt Kilden vedrørende gratis billet til ledsager

Aflysning & refundering

Som udgangspunkt tages billetter ikke retur. Ved aflysninger af arrangementer, der ikke rykkes til en ny dato, refunderer vi automatisk alle billetter, som er købt online. Billetter købt ved et salgsstedrefunderes ved personligt fremmøde.Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, refunderer vi din  billet.

Kontakt os vedrørende refunderinspolitikken

Kontakt

Brøndby Kommune