Børneprogram - print selv

Desværre kom året ikke helt fra start, som vi havde håbet på. Det betyder aflysninger af nogle af vores tidligste arrangementer. Der opdateres under hver enkelte oplevelse online og på vores samlede aflysningsliste. Vi arbejder på nye datoer og krydser fingre for, at de nuværende restriktioner virker, og smittetallet falder. Hent billetter til de mange andre af forårets børneoplevelser, der ikke er berørt af den nuværende coronasituation, og kryds fingre sammen med os!

Aflysningsliste

Link til oversigt med aflysninger

Der venter masser af sjove oplevelser for hele familien 

Vi elsker børnekultur og arbejder hver dag på at skabe de bedste oplevelser for vores yngste gæster og deres voksne. I kan glæde jer til teater, koncerter og workshops, der sætter fut i fantasien, og giver børnene plads til at lege, være kreative og tænke over nogle af livets store spørgsmål (i børnehøjde). 

Billetsalg og Huske-SMS

De fleste oplevelser for børn hos Kulturhuset Kilden, Kulturhuset Brønden og Brøndbyvester Bibliotek er med gratis billetter. Hvis du henter dine billetter online, vil du forud for vores børnearrangementer modtage en Huske-SMS, der minder dig om, at der venter en oplevelse lige om hjørnet. Både børn og voksne skal have billet. Vi refunderer ikke billetter. 

Du kan selv printe børneprogrammet, tryk på billedet her:

 

 

Kontakt

Brøndby Kommune