Se film fra CPH:DOX gratis i Brøndby

18.02.20
Copenhagen International Documentary Film Festival besøger for første gang nogensinde Brøndby. Nu kan du nyde fire stærke film fra den kendte københavnske dokumentarfilmfestival i dit lokale kulturhus og bibliotek – ganske gratis med billetter fra oplevbrondby.dk.

Filmposen er fyldt med alt fra kaffekærlighed til tanker om kunstig intelligens, historien bag plastik og den to-do liste, der følger med døden.

I forbindelse med filmene vil der blandt andet være live-talk med den verdenskendte whistleblower Edward Snowden, besøg fra Brøndby Genbrugsstation med positiv, grøn information fra kommunen og oplæg ved Vågetjenesten fra Røde Kors. 

Læs mere og hent gratis billetter
Lørdag 21/3 kl. 13.00 i Brønden: Shade Grown Coffee 
Mandag 23/3 kl 18.30 i Brønden: iHuman 
Torsdag 26/3 kl. 19.00 i Kilden: The Story of Plastic
Søndag 29/3 kl. 13.00 i Kilden: Meanwhile on Earth

Om CPH:DOX
CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, er en af de største dokumentarfilmfestivaler i verden. Programmet favner alt fra værker af de største internationale dokumentarister til de unge talenter.
CPH:DOX ON TOUR er et samarbejde mellem CPH:DOX og en række kommuner på tværs af lande, der tager festivalen ud over den københavnske kommunegrænse og ud i landet. 

 

 

Kontakt

Brøndby Kommune