Coronavirus aflyser oplevelser. Se mere her!

09.03.20
Den seneste udmelding fra myndighederne (mandag den 6/4) betyder, at Kulturhuset Brønden, Kulturhuset Kilden og Brøndbyvester Bibliotek fortsat holder lukket i kampen mod Coronavisrus. Indtil videre til og med søndag den 10/5. Læs mere om aflysninger, nye datoer og refundering af billetter her!

Opdateret den 6/4. 

Alle arrangementer fra torsdag 12. marts - søndag 10. maj er aflyst. Billetter bliver refunderet eller kan bruges senere, hvis arrangementer i lukningsperioden udskydes.

Her på siden finder du:

  • Liste over nye datoer for udskudte oplevelser
  • Liste over aflyste oplevelser 
  • Information om refundering af billetter

Se også info om aflevering, reservering og lån af bøger på Brøndby-Bibliotekernes hjemmeside.

Følgende liste indeholder aflysninger af oplevelser præsenteret af eller afviklet i samarbejde med Kulturhuset Kilden, Kulturhuset Brønden og Brøndby-Bibliotekerne. Er du i tvivl om et af de øvrige arrangementer på oplevbrondby.dk gennemføres eller bliver aflyst, bedes du tage kontakt til arrangøren. Vi opfordrer alle arrangører på oplevbrondby.dk til at opdatere deres events med de nødvendige oplysninger. Du kan se en samlet oversigt med øvrige arrangementer, møder og tilbud, som Brøndby Kommune må aflyse eller udskyde på Brøndby Kommunes hjemmeside


​Små haver Store drømme / UDSKUDT, SE NY DATO
Foredraget ved Claus Dalby torsdag 12/3 i Café Glenten er aflyst og udskudt til torsdag 22/10. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter.

Fodboldtricks / UDSKUDT, SE NY DATO
Arrangementet lørdag 14/3 i Kulturhuset Brønden er aflyst og udskudt til lørdag 12/9. 

Smokie / UDSKUDT, SE NY DATO
Koncerten lørdag 25/4 i Kulturhuset Kilden er aflyst og udskudt til lørdag 17/10. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter.

Humørekspressen / UDSKUDT - SE NY DATO
Koncerten lørdag 4/4 i Kulturhuset Kilden er aflyst og udskudt til lørdag 28/11. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter.

The Wizz / AFLYST
Forestillingerne tirsdag 10/3, onsdag 11/3, torsdag 12/3, fredag 13/3 og lørdag 14/3 i Kulturhuset Kilden er aflyst. Musicalen er arrangeret af Brøndby Musikskole med spillested i Kulturhuset Kilden. Se guide til refundering af billetter.

Krea-lørdag/ AFLYST
Oplevelsen lørdag 21/3 på Brøndbyvester Bibliotek er aflyst. Gratis arrangement uden billet. 

Reload Reborn / AFLYST 
Koncerten lørdag 21/3 i Kulturhuset Kilden er aflyst. Se guide til refundering af billetter længere nede.

CPH:DOX ON TOUR / AFLYST
Filmvisningerne lørdag 21/3, mandag 23/3, torsdag 26/3, søndag 29/3  i kulturhusene er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Nostalgiske Filmskatte / AFLYST
Filmvisningen mandag 23/3 på Brøndbyvester Bibliotek er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Bamsebio / AFLYST
Filmvisningen lørdag 28/3 i Kulturhuset Brønden er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Børneteater: Stort og småt / AFLYST - RYKKES MÅSKE TIL NY DATO
Arrangementet søndag 29/3 i Kulturhuset Kilden er aflyst. Vi arbejder i øjeblikket på at afklare, om der kommer en ny dato. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter. 

90 års radio- og Danmarkshistorie / AFLYST - RYKKES MÅSKE TIL NY DATO
Arrangementet søndag 29/3 i Kulturhuset Kilden er aflyst. Vi arbejder i øjeblikket på at afklare, om der kommer en ny dato. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter.

Svend Brinkmann​ / AFLYST - RYKKES MÅSKE TIL NY DATO
Arrangementet torsdag 2/4 i Kulturhuset Kilden er aflyst. Vi arbejder i øjeblikket på at afklare, om der kommer en ny dato. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter.

Lindy Hop til swingmusik / AFLYST
Arrangementet lørdag 4/4  i Kulturhuset Brønden er aflyst. Gratis arrangement uden billetter.

Påske-workshop  / AFLYST
Arrangementet onsdag 8/4 i Kulturhuset Brønden er aflyst. Gratis arrangement uden billetter.

Påskebio for børn 7-12 år / AFLYST
Filmvisningen onsdag 8/4 i Kulturhuset Brønden er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Seniorbio / AFLYST
Filmvisningen onsdag 8/4 i Kulturhuset Brønden er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Second Line Jazzband / AFLYST
Jazzklubbens arrangement fredag 17/4 i Kulturhuset Brønden er aflyst. 

Film om 2. Verdenskrig med oplæg (9. april) / AFLYST
Filmvisningen lørdag 18/4 i Kulturhuset Brønden er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Børneteater: Brødrene Løvehjerte / AFLYST - RYKKES MÅSKE TIL NY DATO
Arrangementet lørdag 18/4 i Kulturhuset Kilden er aflyst. Vi arbejder i øjeblikket på at afklare, om der kommer en ny dato. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter.

Nostalgiske Filmskatte / AFLYST 
Filmvisningen mandag 20/4 og mandag 4/5 på Brøndbyvester Bibliotek er aflyst. Gratis arrangementer med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Bogcafé / AFLYST 
Arrangementet tirsdag 21/4 på Brøndbyvester Bibliotek er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Bamsebio / AFLYST
Filmvisningen lørdag 25/4 i Kulturhuset Brønden er aflyst. Gratis arrangement med gratis billetter, ingen refundering nødvendig.

Familiedag på Brøndbyvester Bibliotek / AFLYST
Arrangementet lørdag 25/4 på Brøndbyvester Bibliotek er aflyst. Gratis arrangement uden billetter. 

Søndagsmatiné / AFLYST 
Brøndby Kunstforenings arrangement søndag 3/5 i Kulturhuset Kilden er aflyst. 

Et Letsindigt Ord / AFLYST RYKKES MÅSKE TIL NY DATO
Arrangementet lørdag 5/5 i Kulturhuset Brønden er aflyst. Vi arbejder i øjeblikket på at afklare, om der kommer en ny dato. Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter.

Ved udskudte arrangementer vil din billet automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge refunderingsguiden til aflyste arrangementer nedenfor. 

Aflyste arrangementer

Salget af billetter er varetaget af Brøndby Kulturhuse og Biblioteker.

Refundering af billetter foregår på følgende to måder:

1. Billetter købt online
Ved køb af billet på oplevbrondby.billetexpressen.dk

Sådan gør du:

  • Vi refunderer automatisk alle billetter, som er købt online
  • Vi overfører pengene tilbage til det kort, der er blevet brugt ved køb af billetter inden for 14 dage 
  • Skulle du mod forventning ikke have modtaget dine penge retur inden for tidsrammen, bedes du rette henvendelse til oplev@brondby.dk

2. Billetter købt ved salgssted
OBS! I lukningsperioden vil det desværre ikke være muligt at refundere penge for billetter købt i Kulturhuset Kilden, Kulturhuset Brønden eller på Brøndbyvester Bibliotek. Når husene åbner igen vil refunderingen foregå som beskrevet nedenfor. 

Sådan gør du:

  • Gå til ét af vores 3 salgssteder. Medbring dine billetter, enten fysisk eller på mail.
  • Du vil blive bedt om at udfylde en refunderingsblanket.
  • Uanset om du har købt dine billetter ved kontant- eller dankortbetaling vil pengene for dine billetter bliver overført til din Nemkonto inden for 5 dage.

Ved spørgsmål kontakt oplev@brondby.dk

Kontakt

Brøndby Kommune