Ny leder til kulturhuse og biblioteker

29.06.21
Farvel til Jeanni Scalamonti og velkommen til den nye leder for Brøndby Kulturhuse og Biblioteker, Rune Erbst Ledet.

Vores mangeårige leder af kulturhusene og bibliotekerne, Jeanni Scalamonti, går på pension med udgangen af juni.

Jeanni har været en ildsjæl på kulturområdet i Brøndby Kommune i næsten en menneskealder. Hun har spillet en stor rolle i forhold til at udvikle bibliotekerne og kulturhusene. Jeanni har med sin kærlighed til området og engagerede indsats haft fokus på, hvordan vi kan få flere borgere til at benytte bibliotekerne og kulturhusene bl.a. med udgangspunkt i, at vi skal have gode tilbud til Brøndby-borgerne. Vi sender alle en kæmpestor tak til Jeanni og ønsker alt det bedste for Jeannis otium.

Erfaring fra Tivoli og Wonderful Copenhagen

Med Jeannis pensionering byder vi samtidig velkommen til en ny leder for kulturhusene og bibliotekerne, hvor Rune Erbst Ledet tiltræder pr. 1. august.

Rune har lang erfaring inden for strategisk udvikling og ledelse i kultur, turisme og oplevelsesindustrien, og har blandt andet været programchef for Tivoli og stået bag genåbningen af K.B. Hallen. Senest kommer han fra en stilling som Senior Manager hos Wonderful Copenhagen, med fokus på at udvikle og drive projekter på tværs af kommuner og destinationsselskaber i Greater Copenhagen.

Vi glæder os til at byde Rune velkommen i kommunen, hvor han blandt andet skal være med til at udvikle kulturlivet og bibliotekerne og udnytte det store potentiale, som kulturhusene og bibliotekerne har for borgerne og kulturlivet i Brøndby.

I forbindelse med sin nye stilling, fremhæver Rune: 

"For mig er kultur rygraden i byens nerve og identitet, der tilfører fortællingen form, farve, forståelse og fællesskab. En fortælling jeg, sammen med husenes dygtige folk, glæder mig til at sætte retning på, og sammen skabe gode tilbud og stærke oplevelser for Brøndbys borgere.”

Rune får kontor i Kulturhuset Brønden, men kommer til at have samarbejdsflader i hele kommunen.

 

 

Kontakt

Brøndby Kommune