Ordets Magt - En hyldest af unge talenter der tør ta’ ordet!

21.08.19
Ordets Magt blev afholdt i Kulturhuset Brønden i april 2019. Bag arrangementet stod Brøndby Strand Ungefællesskab - en gruppe unge, der planlægger og afholder aktiviteter for unge i Brøndby Strand.

Ligesom ungdomsfællesskabets øvrige arrangementer, er Ordets Magt støttet og organiseret i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke og Brøndby Strands Boligsociale helhedsplan. Dagen bød på musik, mad og en hyldest af unge talenter inden for forskellige genrer. Målet var at inspirere og motivere til, hvordan man som ung kan ta’ ordet.

Arrangementet var en stor succes og blev dækket af flere lokale medier. Du kan dykke ned i Ordets Magt lige her, og høre de unge fortælle om deres arbejde. 

“Det handler om at få folk ind for at se, at vi godt kan udrette noget som unge, og om at give unge en chance for at se, hvor mange forskellige måder, de kan bruget ordets magt på."

Læs resten af artiklen i Respons

"En gruppe unge fra Brøndby Strand har trænet retorik i et år. Målet har været at give dem værktøjerne til at blande sig i den offentlige debat og sige til og fra i planlægningen og udviklingen af Brøndby Strand."

Se videoklip og læs TV2 Lorrys dækning af Ordets magt lige her

Kontakt

Brøndby Kommune