Rumraketter klar til lift-off!

29.08.19
Wauw, siger vi bare! Farvestrålende, glitrende og fantasifulde alien-magneter lander i disse dage hos Brøndby Kulturhuse og Biblioteker.

Som optakt til Brøndby Kulturnat fredag den 4. oktober hjælper lokale børnehaver og vuggestuer os med at lave farverige rumraketter, som vi skal bruge til rejsen ud i rummet. Sammen med din lille rumkaptajn er du nemlig inviteret med på opdagelse efter farlige, skøre og nuttede aliens hos Kulturhuset Brønden, Kulturhuset Kilden og Brøndbyvester Bibliotek.

Vi håber, I hopper med ombord i fantasien og flyver med os ud i space. 

Børnehaver, we have a problem
Men for at rejse ud i rummet har vi brug for nogle helt specielle rumraketter. NASA har nemlig fortalt os, at de rumvæsner, vi leder efter, ELSKER farver, så uden en masse spetakulære lokke-raketter har vi ikke en chance. Én ting er sikker, med de totalt ildsprudlende og multifarvede raketter, som børnene har lavet, vil alle mulige seje aliens flokkes om os på kulturnatten.

Malermester i Rumraket
Projektet har vi kaldt Malermester i Rumraket, og vi er simpelthen ved at sprænges af begejstring, når vi ser de stolte malermestre aflevere deres mesterværker i vores tre huse. Tusind tak til alle institutioner, der deltager - I er med til at gøre Kulturnat 2019 til noget ganske særligt. 

I tiden frem til kulturnatten vil raketterne kunne opleves i husene. 

Program for Kulturnat i Brønden
Program for Kulturnat i Kilden
Program for Kulturnat på Brøndbyvester Bibliotek

Samlet program for Brøndby Kulturnat

 

Kontakt

Brøndby Kommune