Om dette arrangement

Lokalitet: 
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby
Danmark
Tid
19:00 til 22:00
Pris
200 - 200 Kr
Bestil billet(ter)

RAV: Lalalar (TR) x Cem Yildiz (TR)

Drøm dig væk og dans til lyden af Istanbuls musikscenes seminale artister. Lalalar er kendt for deres vilde, aktivistiske liveshows, mens Cem Yildiz med sin fusion af elektronisk musik og folkemusik anses for at være én af Tyrkiets fremmeste trubadurer.

Doors: 19:00 
Koncert: 20:00

Billetten koster 200 kr. 
-Køb en +1 billet og tag en ven med gratis.

Lalalar (TR) (anatolsk/elektronisk/rock)

 

Istanbuls gader har altid sydet af energi og oprørske lyde. Lalalar er et produkt af dette, og de beskriver sig selv som alternative, elektroniske musikaktivister. Musikken er en rejse igennem psykedeliske, funky, elektroniske, punkede og anatolske, samt mellemøstlige auditive landskaber. De tre medlemmer er radikale i deres udtryk og lyd, og man kan mærke at man er ankommet til en næsten anarkistisk, oprørsk fest, når man oplever Lalalar live. De har tidligere besøgt Danmark, hvor de spillede på ALICE, og optrådte også på Roskilde Festival i 2024.
Hør musikken: https://open.spotify.com/artist/6CWQ7KWveleaeFagKCz26T?si=LwQ2PtpnSJyDI1...

Cem Yildiz (TR) (anatolsk/folk/elektronisk) 


Cem Yildiz beskrives som en moderne troubadour og er en anerkendt tyrkisk artist. Artisten har været med til at skubbe anatolsk og alevi-bektashisk musik frem, kompositorisk såvel som med sine tranceskabende live performance. Cem Yildiz drager inspiration fra de anatolske musikpoeter kaldt ashiks, kendt for bl.a. at synge om lighed, samt Istanbuls urbane undergrundsscene, og har samarbejdet med den franske elektroniske duo Acid Arab. Det er ikke ofte, at Cem Yildiz er i Danmark, så snyd ikke dig selv for at opleve kunstneren live!
Hør musikken: https://open.spotify.com/artist/3SASCp3Mzy7lT50cZn11yr?si=-qWT7_-xSUKrwb...

 

 

RAV er støttet af Statens Kunstfond og Brøndby Kommune. 

Kontakt

Brøndby Kommune