Forstadsmuseet Brøndby

Forstadsmuseet Brøndby

Forstadsmuseet er Brøndby og Hvidovres kulturhistoriske museum – Forstadsmuseet Brøndby og Forstadsmuseet Hvidovre. Forstadsmuseet ikke et traditionelt museum, men formidler historien dér hvor det hele skete, og hvor folk lever og færdes. Det kalder vi Historien i Gaden. Som ”besøgende” kan du gå på opdagelse i byrummets gemte historier, der strækker sig fra bronzealder til nutid. Vi laver løbende pop-up udstillinger og arrangementer for hele familien som Befæstningsdagen og på Kulturnatten – i tæt samarbejde med lokale foreninger og institutioner.
Du kan også møde os, når vi er i Kulturhuset Brønden hver mandag og tirsdag kl. 10-15, ligesom du kan også booke os til rundvisninger og foredrag.

Historien i Gadens besøgssteder:

Ta’ på tur i tiden. Oplev Brøndbys historie i Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60. Udstillingen er åben i Brøndens åbningstid.

Historieporten. Oplev Brøndby og Hvidovres historie ved at besøge den gamle hovedvagt i Avedørelejren, Hovedporten 1B. Udstillingen er åben søndag til torsdag kl. 10-15.

Strandboxen. Udstilling om Brøndby Strands historie og kulturmiljøer, Brøndby Strand Centrum 60. Udstillingen er åben mandag og tirsdag kl. 10-15, onsdag kl. 11-15 og torsdag kl. 11-17.

Adresse

Kulturhuset Brønden
2660Brøndby Strand

Kontakt

Telefon: 36490030

Arrangementer

Kontakt

Brøndby Kommune