Forstadsmuseet Brøndby

Forstadsmuseet Brøndby

Forstadsmuseet er Brøndbys og Hvidovres museum og rummer et rigt lokalarkiv for begge kommuner. Vi er ikke et traditionelt museum med udstillingslokaler og montrer. I stedet formidler vi historien dér hvor det hele skete, og hvor folk lever og færdes. Det kalder vi Historien i Gaden.

Som ”besøgende” kan du med en Historien i Gaden folder i hånden gå på opdagelse i byrummets gemte historier, der strækker sig fra bronzealder til nutid. Her vil du også møde skilte, fortovsfliser og skulpturer, der markerer historiske bygninger, dramatiske begivenheder og personlige fortællinger.

Forstadsmuseet arbejder med forstadens historie og kulturarv. Det gælder især modernismens og planlægningens store bygningskomplekser fra det 20. århundrede, som i høj grad kom til at præge forstædernes udvikling, som industriområdet Avedøre Holme og boligområdet Brøndby Strand.

Du kan møde os, når Det Mobile Museum er i Kulturhuset Brønden hver mandag og tirsdag kl. 10-15, ligesom du kan også booke os til rundvisninger og foredrag. Vi laver løbende vandreudstillinger og arrangerer events for hele familien som Befæstningsdagen og Avedørelejrens Julemarked – i tæt samarbejde med lokale foreninger og institutioner.

Adresse

Kulturhuset Brønden
2660Brøndby Strand

Kontakt

Telefon: 36490030

Arrangementer

Diverse
13.07.21

Det Mobile Museum

11:00 til 16:00
Gratis
Læs mere

Kontakt

Brøndby Kommune